Etsitkö jutulle kirjoittajaa?

Olen toiminut lehdistön freelancerina vuodesta 2001. Asiakkaitani ovat olleet mm. Kotivinkki, Kotiliesi, Kaksplus, Seura, Mondo, Kirkko ja Kaupunki, Hämeen Sanomat, Kotikirkko, Painonvartijat ja Hämeenlinnan kaupunkiuutiset. Olen vuosien saatossa avustanut myös useita yritysten markkinointijulkaisuita. Mitä sitten tarvitsetkin, kirjoitan sen mielelläni!

Haetko juontajaa, käsikirjoittajaa tai taustatoimittajaa?

Juonnan tällä hetkellä kolmatta vuotta Flinkkilä & Kellomäki -keskusteluohjelmaa. Lisäksi olen toiminut taustatoimittajana ja käsikirjoittajana useissa tv-tuotannoissa, kuten Maria!-talk show, Kakola, Elossa24, Mimmit, Härkää sarvista ja Paketti. Lisäksi olen ohjannut ja käsikirjoittanut dokumentin Tosi tarina: Marja-Sisko.

Olisiko tarvetta paneelikeskustelun vetäjälle tai fasilitaattorille?

Toimin mielelläni erilaisten keskustelutilaisuuksien juontajana, panelistina, keskustelun vetäjänä, alustajana ja fasilitaattorina. Näistä tehtävistä minulle on kertynyt kokemusta kahden tietokirjani myötä.

Kaipaatko kouluttajaa puhumaan kohtaamistaidoista tai haastattelutekniikasta?

Olen kohtaamisen ja keskustelemisen ammattilainen. Autan mielelläni sinua ja työyhteisöäsi näiden taitojen harjoittelemisessa.

Toivoisitko innostavaa vetäjää kirjoitusryhmälle tai apua omassa kirjoitusprojektissasi?

Olitpa tavoitteellisesti kirjoittava ammattilainen tai omaksi iloksi kirjoittava harrastaja, olen mielelläni apunasi. Vedän luovan kirjoittamisen kursseja ja erilaisia räätälöityjä pajoja eritasoisille kynäilijöille.

Saisiko olla puhetyöläinen lukemaan äänikirjoja tai spiikkaamaan videoita?

Ääneni on käytössäsi! Minulla on pitkä kokemus työkseni puhumisesta, miellyttävä ääni ja selkeä artikulaatio. Lausun sujuvasti myös ruotsia ja englantia.

Minä autan mielelläni!